Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان و دانش آموزان خرم آبادی قیام 15 خرداد سال 42 را موجب تحولاتی عظیم در تاریخ کشور دانستند که به دنبال آن حرکت های وسیعی در جای جای ایران شکل گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرافلاک، امام خمینی(ره) فقیهی  وارسته، فیلسوفی عارف، مفسری نکته سنج، سیاستمداری آگاه، مومن، مرجعی شجاع و در یک کلام نمونه مسلمان کامل که در تمامی ابعاد شخصیتی از نظم فکری  و تقوای الهی برخوردار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایام که مصادف است با روزهای سخت و جانسوز رحلت امام خمینی(ره) شاید بهترین زمان برای معرفی شخصیت ایشان به نسل جوان باشد از این رو میزگردی با حضور دانش آموزان و دانشجویان خرم آبادی برگزار شد که به بیان ویژگی ها و خصائل شخصیتی ایشان پرداخته شد.

ریحانه چراغی؛ دانش آموز سوم متوسطه شخصیت امام خمینی(ره) را این گونه تعریف می کند که امام معلم، مربی و یک راهنمای مهربان اما مقتدر در زمینه های مذهبی، علمی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و…بودند.

وی با اشاره به روحیه عدالت خواهی و آزادی خواه امام(ره)افزود: امام انقلاب ایران اسلامی به خوبی توانست نشردهنده دین مبین اسلام باشد چراکه اوصاف مسلمان واقعی با وجود او عجین شده و برای همگان عیان بود.

چراغی عنوان کرد: اندیشه، حرف و عمل امام(ره) در تمامی امورات یکسان بود از این رو بسیاری از مردم ایران دور او جمع شدند و با ویژگی های تدین، شجاعت، آزادگی  و استقلال امام تربیت شدند.

وی از اهمیت امام راحل به قشر مستضعف جامعه یاد کرد و گفت: انقلاب مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره) به نوعی قیام مستضعفین و مظلومین علیه ظلم ظالمان و حاکمان مستبد آن زمان کشور بود.

ماریا بیرانوند؛ دانشجوی خرم آبادی اظهارداشت: شخصیت و رفتار امام خمینی(ره)، فرماندهان موفق و پیروز جنگ تحمیلی که اکثرا سن پایین داشتند را تربیت کرد که  الگوی فرماندهان امروز ما هستند.

وی خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی که عکس وتصاویر او تا قلب آمریکا و در دستان آزادی خواهان جهان است در مکتب امام خمینی(ره) که چیزی جز آموزه های قرآن و اسلام نبود تربیت شدند.

بیرانوند با اشاره به این که امام حقیقتاً معماری کبیر برای انقلاب اسلامی بودند، عنوان کرد: اگرهدف امام راحل جز تربیت انسانی آزاده، وارسته، مستقل، عدالت خواه و مبارز علیه استکبار بود امروز شاهد موج بیداری اسلامی و استکبارستیزی در سراسر ملل شرق و غرب نبودیم.

دانشجوی خرم آبادی با تأکید بر این که امام از هیچ تهدیدی ترس نداشتند، بیان کرد: امام(ره) در مسیر انتخاب شده که صراط مستقیم الهی بود هیچ گاه گرفتار شک و تردید نشدند و با توکل و اعتماد به خداوند یکتا در برابر دشمنان این راه مقاومت کردند و ایستادند.

فاطمه میردریکوند؛ دانشجوی ارشد علوم سیاسی با اشاره به سرآغاز انقلاب اسلامی در ایران اظهار داشت: قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ موجب تحولاتی عظیم در تاریخ کشور شد چراکه به دنبال همین قیام حرکت های وسیعی با حضور قشرهای مختلف مردم در جای جای ایران شکل گرفت؛ البته این نوع حرکت مردمی با تمسک به قرآن و اهل بیت علیه السلام برای احیای حکومت اسلامی و مبارزه با ظلم و فساد حاکمان فاسد رژیم ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی بود.

وی افزود: آن چه موجب استمرار و تثبیت حرکت های مردمی شد وجود رهبری الهی، فرزانه و دور اندیش بود؛ امام با کلام الهی، سادگی و تیزبینی توانستند مردم ایران را علیه استکبار همراه کنند و در تاریخ ۲۲ بهمن ۵۷ این حرکت ها به ثمر بنشیند.

میردریکوند خاطرنشان کرد: مردم به شخصیت قاطع، محکم، کوبنده و در عین حال آرام و دلنشین امام خمینی(ره) علاقه داشتند چراکه همین خصائل امام به عنوان رهبر یک نهضت، زمینه تحولات عمیقی را در ساختارهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و…فراهم آورده بود.

دانشجوی علوم سیاسی با اشاره به ویژگی های پویایی و بالندگی انقلاب اسلامی بیان کرد: اینکه امروز ملت های منطقه، شرق و غرب فریاد آزادی خواهی، استکبارستیزی و ایستادگی مقابل ظلم و زورگویی را به تبعیت از همان هدف انقلاب اسلامی فریاد می زنند نشان از پویایی و زنده بودن انقلاب اسلامی دارد لذا مکتب امام(ره) هدفمند است هدفی که رسیدن به تمدن نوین اسلامی را دنبال می کند.

آری آن چه امروز در بیانیه گام دوم انقلاب از جانب رهبری با عنوان ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی بیان شده است در شخصیت و مکتب امام(ره) موج می زد و حرف امام و رهبرمان همین است که تنها با شروع محور مهم خودسازی و تهذیب نفس می توانیم وارد مرحله مهم و جهانی تمدن سازی شویم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی امام خمینی ره خرم آبادی امام ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند
  • فیلم| سخنان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب درباره حادثه طبس